16/09/2021

Un cățel a fost salvat dintr-un incendiu de vegetație un pompier din Hunedoara

Un cățel a fost salvat dintr-un incendiu de vegetație, după ce a fost la un pas de moarte. Patrupedul de doar câteva săptămâni a avut mare noroc cu un pompier care l-a găsit pe câmp, blocat într-un sac legat la gură.

Cățelul a fost găsit în timp ce pompierii au fost mobilizați să stingă un incendiu de vegetație.

„Plt. adj. Mihai Deac, împreună cu echipa lui de la Detașamentul Hunedoara, a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în zona Buituri. În timp ce acționa pentru stingerea flăcărilor, pompierul a zărit un cățel care se afla la câțiva metri de arderea în extindere. Câinele, de doar câteva săptămâni, era legat într-un sac și nu putea fugi din calea flăcărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, Anemona Doda.

Un cățel a fost salvat dintr-un incendiu de vegetație de un pompier. Militarul l-a dus la un adăpost

Cățelul a fost scos din sac și luat de pe câmp. Patrupedul a primit apă și mâncare de la pompierul salvator. Plutonierul adjutant Mihai Deac l-a dus apoi la un adăpost pentru protecția animalelor din Hunedoara. Acolo, puiul ar putea să-și găsească stăpânul care-l merită.

Nu este prima oară când pompierii din Hunedoara participă la acțiuni în care au salvat viața animalelor. În iarnă, au recuperat două lebede, care riscau să moară de foame, pentru că erau prinse de gheața unei bălți de lângă Deva.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.