12/08/2022

Telenovelă de Gorj: Tânăr acuzat de proxenetism s-a căsătorit cu fiica unui polițist în spatele gratiilor

Fiica unui polițist din Gorj, căsătorie un presupus proxenet chiar în penitenciar. Diana și-a unit destinele cu Bogdan Șalapa, un tânăr arestat, după ce ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția în țară și în străinătate.

Cea care nu a ținut cont de acuzațiile procurorilor DIICOT, dar și de o eventuală condamnare, este Diana Pițian. Fiica purtătoarei de cuvânt a Direcției de Sănătate Publică a semnat actele în fața ofițerului de stare civilă chiar în penitenciar, scrie gorj-domino.ro.

Cununia oficiată la sfârșitul săptămânii trecute a fost acceptată, în cele din urmă și de tatăl Dianei, care este polițist local. Bărbatul și-a însoțit fiica, în spatele gratiilor, într-unul dintre cele mai importante moment ale vieții.

Fiica unui polițist din Gorj, căsătorie un presupus proxenet

Bogdan Șalapa și Diana Pițian s-au cununat civil în spatele gratiilor

După cununia civilă din penitenciar, a avut loc mai apoi o petrecere la un restaurant din Târgu Jiu. De la chef a lipsit tocmai mirele.

Fiica unui polițist din Gorj, căsătorie un presupus proxenet. Tânărul află sentința peste câteva zile

Bogdan Șalapa a fost arestat în august 2015, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat c-ar fi determinat 19 tinere, printre care patru minore, să se prostitueze în țară și în străinătate. Potrivit anchetatorilor, banii obținuți de pe urma prostituției ar fi fost investiți într-un club de noapte din Târgu Jiu, iar o parte dintre aceștia au fost folosiți pentru cumpărarea unor limuzine de lux.

Magistrații Tribunalului Gorj urmează să se pronunțe, joi, în dosarul în care Bogdan Șalapa este judecat pentru aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Instanța a amânat deja pronunțarea de două ori în acest caz. Cu o săptămână înainte de a-și afla sentința, Bogdan Șalapa a trecut prin emoțiile căsătoriei.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/FcmkosW6JF4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

sursă foto: gorj-domino.ro

Post-ul Telenovelă de Gorj: Tânăr acuzat de proxenetism s-a căsătorit cu fiica unui polițist în spatele gratiilor apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.