15/07/2024

Florin Călinescu a pățit-o rău. Juratul s-a accidentat la Uite cine dansează!

Florin Călinescu a pățit-o rău, în timpul repetițiilor pentru semifinala Uite cine dansează! Acesta a pregătit un dans alături de Sandu Lungu și partenera lui, însă coregrafia l-a pus la pământ.

Florin Călinescu a pățit-o rău. Juratul de la Uite cine dansează! a mărturisit că după accidentare nu s-a mai putut îmbrăca, din cauza durerilor. „De când am pățit asta, abia azi mi-am putut lua cămașa pe mine”, a declarat Florin Călinescu în direct la tv. „Mă așteptam să fie mai multă tăvăleală, așa cum i-a învățat el pe ceilalți”, a spus Mihai Petre despre momentul lui Florin Călinescu.

Florin Călinescu a pățit-o rău la repetiții. A vrut un tango perfect, însă asta l-a „costat”

Jurații de la „Uite cine dansează!” au făcut show în semifinala de pe 1 mai. Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca au dansat luni tango, vals, passo doble și jazz, sub atenta îndrumare a juraților, care au devenit  regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat  a dansat alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și au jurizat celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *