25/06/2024

Cornel Galeș face dezvăluiri despre averea Ilenei Ciuculete. „Casele sunt ale…”

Cornel Galeș face dezvăluiri despre averea Ilenei Ciuculete. Fostul soț al artistei a explicat care este situația caselor despre care s-a tot discutat.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie. După moartea artistei, s-au făcut numeroase speculații privind averea acesteia și faptul că vedeta și-ar fi lăsat proprietățile pe mâna lui Cornel Galeș, defavorizându-i pe cei doi băieți ai ei din prima căsnicie, Cristian și Mugurel, cu Valeriu Sfetcu.

Acum, Cornel Galeș a fost prezent în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, unde a vorbit despre averea regretatei sale partenere de viață.

”Nu te pui la adăpost de succesiune absolut deloc. E absurb. Testamentul e legat de legea proprietății care este foarte stufoasă. Există o problemă organizatorică.  Casa unui copil de acolo era pe numele meu, una pe numele lui Mugurel. Copiilor nu trebuie să le dai totul în brațe. Doar o casă a fost pe numele meu. Casele sunt ale băieților”, a spus el.

Și-a făcut analizele pentru hepatita C

Ileana Ciculete a avut mari probleme de sănătate care au plecat de la hepatita C. În cadrul emisiunii la care a fost invitat, Cornel Galeș a fost întrebat dacă și-a făcut și el analizele pentru hepatita C.

„S-a tot vorbit despre hepatita C, virusul ăsta care e agresiv, poate să stea în organism ani de zile. Şi care deodată poate să te pună la pământ. Ţi-ai făcut vreodată analizele?”, l-a întrebat Mirela Vaida.

„Da, mi-am făcut după analizele, pentru că am fost invitat, dar nu vorba numai de tipul ăla vechi de heptită, e un virus un pic mai nou şi foarte pervers. Deci acum îţi faci analizele se disimulează, dispare, peste un timp faci analizele specifice – sunt analize specifice – şi se disimulează, nu-l mai găseşti. După o lună, două, trei apare iar, după aceea iar dispare. Cred că o să mă duc periodic, dar nu mai simt nevoia, nu mai simt nevoia. Las soarta, ţi-am spus nu mai am nicio teamă de moarte”, a spus Cornel Galeș.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *