24/09/2020
Home / Stiri / Cornel Galeș face dezvăluiri despre averea Ilenei Ciuculete. „Casele sunt ale…”

Cornel Galeș face dezvăluiri despre averea Ilenei Ciuculete. „Casele sunt ale…”

Cornel Galeș face dezvăluiri despre averea Ilenei Ciuculete. Fostul soț al artistei a explicat care este situația caselor despre care s-a tot discutat.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie. După moartea artistei, s-au făcut numeroase speculații privind averea acesteia și faptul că vedeta și-ar fi lăsat proprietățile pe mâna lui Cornel Galeș, defavorizându-i pe cei doi băieți ai ei din prima căsnicie, Cristian și Mugurel, cu Valeriu Sfetcu.

Acum, Cornel Galeș a fost prezent în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, unde a vorbit despre averea regretatei sale partenere de viață.

”Nu te pui la adăpost de succesiune absolut deloc. E absurb. Testamentul e legat de legea proprietății care este foarte stufoasă. Există o problemă organizatorică.  Casa unui copil de acolo era pe numele meu, una pe numele lui Mugurel. Copiilor nu trebuie să le dai totul în brațe. Doar o casă a fost pe numele meu. Casele sunt ale băieților”, a spus el.

Și-a făcut analizele pentru hepatita C

Ileana Ciculete a avut mari probleme de sănătate care au plecat de la hepatita C. În cadrul emisiunii la care a fost invitat, Cornel Galeș a fost întrebat dacă și-a făcut și el analizele pentru hepatita C.

„S-a tot vorbit despre hepatita C, virusul ăsta care e agresiv, poate să stea în organism ani de zile. Şi care deodată poate să te pună la pământ. Ţi-ai făcut vreodată analizele?”, l-a întrebat Mirela Vaida.

„Da, mi-am făcut după analizele, pentru că am fost invitat, dar nu vorba numai de tipul ăla vechi de heptită, e un virus un pic mai nou şi foarte pervers. Deci acum îţi faci analizele se disimulează, dispare, peste un timp faci analizele specifice – sunt analize specifice – şi se disimulează, nu-l mai găseşti. După o lună, două, trei apare iar, după aceea iar dispare. Cred că o să mă duc periodic, dar nu mai simt nevoia, nu mai simt nevoia. Las soarta, ţi-am spus nu mai am nicio teamă de moarte”, a spus Cornel Galeș.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.