25/10/2021

Inca o victima in cazul tragediei aviatice din Apuseni! Pacienta care astepta transplantul de ficat a murit

Floarea Mihai, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă, informează sursazilei.ro.

Femeia a fost la a doua încercare nereuşită de transplant, prima fiind în noiembrie 2013, când ficatul prelevat nu era de calitate.

„Din 2011 aştept transplantul de ficat. În 2013 boala s-a agravat. Am fost foarte emoţionată când am fost chemată la operaţie, apoi am auzit tragedia. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa”, a declarat pentru Mediafax, Floarea Mihai, după tragedia din Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în luna ianuarie, după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat într-o zonă muntoasă, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Locotenentul post-mortem Aura Ion a fost înmormântată cu onoruri militare îmbrăcată în uniformă militară și într-un sicriu alb. Tot cu onoruri militare a fost înmormântat şi Adrian Iovan, la cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.