02/07/2022

Magneziul este bun si pentru circulatia sangelui!

Dacă te confrunţi cu proasta circulaţie a sângelui, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să depistezi cauza. În unele situaţii, circulaţia sangvină deficitară este moştenită genetic, însă, de obicei, factorii cei mai comuni sunt fumatul, stilul de viaţă sedentar şi obezitatea. Aceştia duc în timp la îngustarea arterelor, lucru care nu mai permite vaselor sangvine să transporte suficient sânge bogat în oxigen către toate organele vitale.

Ce suplimente poţi lua. Magneziul este indicat în această problemă, fiindcă ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, îmbunătăţeşte capacitatea mentală, ameliorează amorţelile şi crampele de la nivelul membrelor, prevenind apariţia aterosclerozei şi a infarctului miocardic. Aşadar, discută cu medicul tău pentru a-ţi stabili doza optimă de magneziu pe zi.

La fel de eficiente sunt şi suplimentele care conţin acizi graşi Omega-3, fiindcă stimulează circulaţia sângelui către extremităţi, menţin în limite normale nivelul colesterolului, scad inflamaţiile din corp şi reduc durerile articulare ori musculare.

Rolul masajului terapeutic. O metodă eficientă de stimulare a circulaţiei sangvine este masajul terapeutic. Efectuată cu regularitate, această procedură medicală folosită încă din antichitate previne apariţia venelor varicoase (vase dilatate şi dureroase) de la nivelul picioarelor. În plus, masajul contribuie la buna funcţionare a sistemului limfatic, care ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

EXCLUSIV/ Cum arată masa de Înviere a vegetarienilor? Vedetele au reinventat meniul tradițional

Fie că au avut motive serioase să renunțe la carne, fie că au dorit să-și …

Leave a Reply

Your email address will not be published.