18/04/2024

Narcisa lui Guță, schimbare de look în Săptămâna Mare. Ce transformare

Narcisa lui Guță, schimbare de look în Săptămâna Mare. Iubita oficială a manelistului s-a vopsit roșcată și s-a coafat, iar transformarea este radicală, mai ales că în ultima perioadă, aceasta a apărut  în public, cu părul îndreptat.

Narcisa lui Guță, schimbare de look în Săptămâna Mare. Aceasta a postat pe contul de socializare, o imagine, în care apare total schimbată. Pentru că se apropie Paștele, Narcisa a mers și la Mitropolie, acolo unde s-a rugat pentru binele familiei sale.

Narcisa lui Guță, schimbare de look în Săptămâna Mare și selfie în fața Mitropoliei

“Vă pup dragilor.  Săptămâna mare a Pastelui. La Metrolpolie la Denii . Pentru liniste sufleteasca și binecuvântare de la Dumnezeu . Amin . Să nu uit părul meu aranjat”  a scrsi Narcisa lui Guță pe contul de socializare. Dacă unii au avut cuvinte de laudă la adresa ei, alții au făcut-o praf, pe contul de socializare. „La Mitropolie se intră cu batic pe cap…acolo mergi să te rogi nu să faci parada modei…..nu cu parul aranjat de nu stiu ce cucoana zici tu…..pune un batic pe cap….ai un pic de decență„, „Îți stă foarte bine așa”, „Chiar nu trebuia să te pozezi la Mitropolie’, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. În septembrie 2016, Narcisa a fost condamnată la închisoare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *