30/06/2022

Isabel Marant, creatoarea celebrului adidas cu platforma, recunoate ca nici ea nu-i mai poarta

Dintre toate trendurile trimise pe podiumuri in ultimele sezoane, nimic nu a generat o asemenea “isterie” precum adidasii cu platforma ai lui Isabel Marant. Astazi, designerul recunoaste ca nici ea nu-i mai poarta, din cauza prea multor copii proaste aparute.

Pentru Marant, a fost o munca de ani de zile pentru a crea celebrul pantof – inca din adolescenta obisnuia sa-si puna straturi de pluta in tenisi pentru a mai castiga cativa centimetri in inaltime. Desi stia ca a creat un pantof unic atunci cand a finalizat designul pentru celebrii tenisi cu platforma, nici prin gand nu i-a trecut ca vor avea un asemenea succes rasunator. Astazi, la trei ani de la lansarea lor, inca mai sunt ceruti de fahioniste.

Dar in moda, atunci cand cineva creeaza ceva de succes, urmeaza imediat si imitatiile, si nu toate prea reusite. Acum, cu greu poti pasi pe strada fara sa zaresti macar o femeie care poarta o imitatie a celebrului model (pentru ca originalii sunt mult mai rari).

“Inca au ceva special, desi exista multe copii, iar copiile sunt foarte urate. Nu-i mai port la fel de des ca in trecut deoarece vad prea multe copii proaste pe strada. Nu spun ca ai mei sunt cei mai frumosi pantofi, dar au un stil aparte”, a declarat Isabel Marant pentru WWD.

Cu toate astea, designerul nu a abandonat ambitiile de a combina efortul cu stilul, iar in prezent lucreaza la o pereche noua de mocasini confortabili, imblaniti pe dinauntru. Cu siguranta vom vedea ceva foarte similar si in magazinele de high street, curand.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

De ce poarta vedetele pantofi cu un numar sau doua mai mari?

Nu o dată vedetele au fost surprinse de paparazzii purtând pantofi cu unul-două numere mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.