02/07/2022

De ce poarta vedetele pantofi cu un numar sau doua mai mari?

Nu o dată vedetele au fost surprinse de paparazzii purtând pantofi cu unul-două numere mai mari la diverse evenimente mondene, iar criticilor de modă nu le-au scăpat niciodată aceste “accidente” vestimentare. Adevărul este însă altul!

Stiliştii în materie au venit şi cu câteva explicaţii. Una dintre ele este legată de faptul că tocurile prea înalte şi panta pantofului prea abruptă fac ca piciorul să alunece în faţă, dând impresia că pantoful este prea mare. O altă variantă este aceea că unele celebrităţi, dorind să pară mai înalte recurg chiar şi la pantofi cu un număr-două mai mari, pentru că tocul acestora este mai ridicat (de exemplu: un toc de 15 cm la numărul 37 are 15,5 cm la numărul 39).

Bineînţeles că pantofii pot fi aleşi intenţionat aşa, de către acele doamne sau domnişoare care ştiu că stau mult în picioare şi au probleme cu circulaţie. Pe de altă parte, mai sunt şi vedete care îşi doresc atât de tare un model încât nu mai au răbdarea să aştepte să-şi găsească numărul potrivit şi atunci iau din colecţiile caselor de modă ceea ce se găseşte, chiar dacă astfel ajung, uneori, de râs.

În aceeaşi categorie se înscrie şi Elena Udrea. Politiciana nu face nici un secret din pasiunea ei pentru pantofii eleganţi, însă să stai o zi întreagă pe tocuri, nu este tocmai foarte comod. Probabil că de aceea, Elena Udrea recurge la pantofi cu un număr mai mare, însă, în cazul ei, şi stiletto pe care îi poartă pot da acealaşi rezultat vizual.

Mihaela Rădulescu spunea într-un interviu că este o adevărată profesionistă în materie de mers pe tocuri. Secretele care o ajuta să reziste? “Aleg pantofi care nu mă strâng, care nu mă bat, uneori chiar cu un număr mai mare. Am o serie de pantofi pe care nu îi port decât la emisiuni, tocmai pentru că sunt cu un număr mai mare şi când stau 3 ore în picioare mi se umflă picioarele, aşa că îi aleg pe aceştia”, mărturisea vedeta.

ennifer Lopez este una dintre divele de la Hollywood ale cărei apariţii sunt mereu pregătite din timp de către o “armată” de stilişti. Şi cu toate acestea mai are şi ea scăpări pe covorul roşu, care nu trec neobservate.

Sarah Palin, fosta guvernatoare a Alaskăi si o figură importantă a politicii americane, a fost şi ea taxată dur de stilişti în momentul în care a fost surprinsă cu o pereche de pantofi pe care avea toate şansele să-i piardă din picioare de mari ce erau.

Kristen Stewart a fost în centrul atenţiei la premiera “Twilight Eclipse”, dar pantofii ei Christian Louboutin “Big Lips” au făcut deliciul presei, pentru că dădeau impresia că erau ai unei surori mai mari.

Lea Michele este vedeta absolută a serialului “Glee” şi idolul adolescenţilor din întreaga lume, dar nimeni nu i-a explicat până acum că eleganţa şi stilul începe din vârful picioarelor, tânăra fiind surprinsă până acum în numeroase situaţii jenante în ceea ce priveşte încălţămintea prea mare.

Rachel McAdams a făcut senzaţie la un eveniment monden cu rochia ei Vivienne Westwood culoarea mentei, însă pantofii aleşi nu s-au ridicat la înălţimea ţinutei, pentru că tocul prea înalt i-au dat mari bătai de cap vedetei. Şi acest lucru s-a văzut!

La premiera filmului “Gangster Squad”, Emma Stone a fost o apariţie răvăşitoare în roşu. Din păcate, perechea de pantofi Christian Louboutin “Pigalle” nu a fost cea mai fericită alegere, actriţa arătând ca o fetiţă care a fugit de acasă cu încălţămintea mamei.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cat de sexy a aratat Andreea Marin la un eveniment

Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala “Avanataje”, eveniment organizat de revista cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.