25/10/2021

Ce model de jeansi ti se potriveste in functie de silueta

Iubim jeanşii mulaţi pentru că ne fac să părem mai slabe şi mai sexy, mai ales atunci când îi combinăm cu cizme sau pantofi cu toc. Dar oare ştim să alegem modelul care ne avantajează? Îţi spunem noi ce alegeri să faci în funcţie de forma corpului tău!

Mai nou, jeanşii skinny poartă denumirea de jegging. De fapt, acest tip de pantalon este un pic mai subţire decât jeanşii, este o combinaţie între jeanşi şi legging. Jegging îmbină tectura de jeans pe care o iubeşti cu elasticitatea unui legging. Aceşti pantaloni sunt foarte practici şi super sexy, dar nu flatează orice siluetă, de aceea trebuie să ştii cum să alegi modelul potrivit pentru tine.

Pentru fetele slabe – jegging e perfect pentru tine pentru că nu ai rotunjim de ascuns.

Poţi purta şi pantaloni cu imprimeu, animal print sau tejtură de catifea, dar alege culorile deschise: gri deschis, bleu, roz pal, bej, roşu sau corai.

Pentru coapse late – pentru a subţia optic picioarele, ai nevoie de un jegging în culoare închisă: bleumaren sau negru. Iar materialul trebuie să aibă o textură fină şi densă, făr modele în relief. Pantalonii tăi nu trebuie să fie dintr-un material care se mulează foarte tare pe forme aşa că alege un material mai tare.

Picioare scurte – şi pe tine te avantajează culorile închise pentru că alungesc vizual piciorul. Evită imprimeurile, altfel picioarele tale vor părea şi mai scurte decât sunt… Pentru a mai câştiga câţiva centimetri e musai să porţi tocuri!

Pentru burtică – alege pantalonii cu bandă elastică lată care îţi acoperă abdomenul.

Pentru ca totul să fie perfect, poartă jegging-ul cu o cămaşă mai lungă sau un pulover care ajunge până la jumătatea coapselor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

De ce poarta vedetele pantofi cu un numar sau doua mai mari?

Nu o dată vedetele au fost surprinse de paparazzii purtând pantofi cu unul-două numere mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.