30/11/2021

La Centrul de Intreținere a Sanătății Biosistem, s-a efectuat prima extragere 100 – Premii in 2017

Centrul Biosistem, a anunțat un mare concurs ce se desfășoară pe tot parcursul anului 2017. În timpul concursului, se vor extrage 100 de premii importante (în valoare de 58.830 lei). Marele premiu este o vacanţă de 7 zile în Grecia pentru două persoane, all inclusiv, într-un  hotel de 5 stele.

Premiul al doilea, este un City Break de 3 zile, pentru doua persoane, într-o zonă de vis din România. Premiul al treilea, este un televizor  smart LED, iar al patrulea premiu este un aspirator vertical 2 în 1 Bosch. Aceste premii se vor extrage pe data de 21 decembrie 2017, de către Centrul de Intreținere a Sanătății Biosistem. In totalitate,   sunt extrase 24 de premii valoroase trimestrial. Prima extragere a avut loc săptămana trecută, vineri 7 aprilie. Colaboratorii Biosistem, in prezența si cu ajutorul  a peste  22 de invitați,  au efectuat extragerea la sediul companiei. (Bucuresti, Str. Constantin Balacescu, Nr. 1, Intersectia cu Str. Witing, la 3 minute de la Gara de Nord ).

Câștigătorii au fost recent contactați pentru a prelua premiul. Cei care nu au caștigat la  extragerea aceasta, vor participa la următoarea extragere, care va avea loc pe data de 7 iulie, iar apoi toată lumea va participa la marea extragere  din data de 21 decembrie, cand se vor extrage primele patru premii.

Înregistrarea la Concursul 100 de premii in 2017, se poate face în doua moduri: în format electronic pe site-ul Centrului Biosistem, sau într-un centru comercial completați o tombola, care va fi împarțită de către hostessele Centrului Biosistem.

Inregistrați-vă și Câștigați!

 

Post-ul La Centrul de Intreținere a Sanătății Biosistem, s-a efectuat prima extragere 100 – Premii in 2017 apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.