15/07/2024

Serena Williams i-a scris o scrisoare copilului ei: ”Sunt fericită să îți spun că sunt iar numărul unu mondial”

Serena Williams i-a scris o scrisoare copilului ei nenăscut pe care a publicat-o pe rețelele de socailizare la puțin timp după ce a redeveint numărul 1 WTA.

În vârstă de 35 de ani, Serena Williams a devenit din nou numărul 1 WTA după ce Angelique Kerber a căzut pe 2. Cu această ocazie, cea mai titrată jucătoare de tenis din istorie, i-a scris o scrisoare emoționantă copilului ei nenăscut:

”Dragul meu Copil, Îmi dai puterea pe care nu credeam că o mai am. M-ai învățatadevăratul sens al liniștii și păcii. Abia aștept să te alături boxei jucătorilor anul viitor”, și-a început Serena scrisoare.

”Dar cel mai important, sunt atât de fericitp să împărtășesc cu tine faptul că sunt din nou numărul unu în lume… încă odată”, a mai scris jucătoarea de tenis.

Serena și-a încheiat biletul către fiul ei ”De la cel mai bătrân număr unu mondial celui mai tânăr număr unu – Mămica ta”.

Alături de mesaj, aceasta a postat și o fotografie cu ecranul laptopului deschis la un articol care anunță faptul că a revenit pe primul loc și mesajul ”Mă întreb dacă este o premieră”.

Americanca Serena Williams a redevenit, luni, numărul unu în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), în timp ce românca Simona Halep rămâne pe locul 5. Karolina Pliskova (Cehia) se află pe locul al treilea, Dominika Cibulkova (Slovacia) este a patra, iar Halep se află pe cinci, la 44 de puncte de aceasta.

Serena Williams a anunțat că este însărcinată print-o fotografie postată pe contul său de Snapchat în care a anunțat că e însărcinată în 5 luni. Tatăl copilului este Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Ultimul meci al Serenei a fost finala câștigată în fața lui Venus la Australian Open, la finalul lunii ianuarie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *