12/08/2022

La doar 48 de ani, actorul John Henson, fiul creatorului papusilor Muppets, a murit

Jim Henson Company o Sambata confirmat Vestea, pe pagina de Facebook o COMPANIEI.

“Cu mare tristete confirmăm CA John Henson, FIUL lui Jim Henson si Jane si frate al Lisei, al lui Cheryl, Brian Heather, a murit la vârsta de 48 de ani, Din cauza unui Multe infarct masiv, vineri, 14 februarie, în timp ce se Afla ACASĂ cu fiica sa. Ioan a Fost acționar si Membru al comitetului de Conducere al lui Jim Henson Company “, se Arata version comunicatul de pe pagina de Facebook o COMPANIEI.

Fanii păpușilor Muppets IL cunoșteau pe Ioan dupa Vocea sa, îngrijire pe Si-o împrumutase personajului bombonico, ONU căpcăun Urias si Paros. John a lucrat, de altfel, la mai MULTE filme ale francizei de succes “The Muppets”, de îngrijire se numără printre “Păpușile Muppets Si Insula comorilor / Muppet Treasure Island”, “Muppets version spatiu / Muppets de la Space”, “Muppets si Vrajitorul Din Oz / Wizard The Muppets “din Oz”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.