22/01/2022

Nokia 3310 a fost relansat oficial. Cum arată telefonul

Nokia 3310 a fost relansat oficial. Telefonul considerat cel mai fiabil și cel mai rezistent din istorie a fost prezentat la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona.

Nokia 3310 a fost relansat într-o versiune modernă, însă asemănările cu versiunea lansată în urmă cu 17 ani se pot observa foarte ușor. Astfel, noul model păstrează aceeași formă, însă e mai subţire şi mai uşor. De asemenea, noul Nokia 3310 renunță la vechiul ecran monocrom și introduce un ecran color mult mai mare decât cel original. Noul display are diagonala de 2,4 inci și rezoluția de 320 x 240 pixeli, potrivit playtech.ro.

Devenit celebru pentru rezistența bateriei sale, Nokia 3310 a fost relansat acum cu o baterie care poate rezista până la o lună. Bateria poate fi scoasă, iar încărcarea se face acum prin intermediul unui port Micro USB. Telefonul are și o cameră foto de 2 megapixeli.

O bucurie pentru fanii telefonului, Nokia 3310 a fost relansat și cu celebrul joc Snake.

Preţul e accesibil – 59 de euro, iar telefonul va fi disponibil în şase culori.

În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona, Samsung a prezentat trei noi tablete – Galaxy Tab S3, Galaxy Book 10 şi Galaxy Book 12 – însă compania nu a dat informații referitoare la prețul dispozitivelor și disponibilitatea lor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Mihaela Borcea, declarație pentru cea mai importantă persoană din viața ei. Și-a spus sentimentele pe față | FOTO

Prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, Mihaela, și-a aniversat una dintre cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.