23/05/2024

Laura Cosoi a făcut sport în natură. Cât de bine arată fosta iubită a lui Smiley

Laura Cosoi a făcut sport în natură, în vacanța de Paște petrecută la munte alături de soțul ei. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine care a stârnit admirația fanilor.

Laura Cosoi a făcut sport în natură, iar posteriorul ei a atras toate privirile. Alimentația sănătoasă și multele ore de mișcare au dat rezultate.

Laura Cosoi a făcut sport în natură. Cât de bine arată fosta iubită a lui Smiley

Laura Cosoi a făcut sport în Maramureș

Chiar dacă s-a spus recent că a pierdut o sarcină, actrița este într-o formă de invidiat, iar ultima fotografie făcută publică pe Instagram dovedește acest lucru. Nu toți au apreciat însă gestul ei, iar unul dintre fani a fost chiar răutăcios.  Vedeta i-a dat însă replica și l-a șters din lista ei pe acesta „Eu am ales să fiu în Maramureș, pentru ca pot! De tine însă nu as spune asta. Fă o faptă bună ți întoarce-te de unde ai venit. Cred că este tare greu sa trăiesti așa mic la minte și intunecat la suflet! Locul tau nu este pe pagina mea!”, i-a răspuns Laura.

 

Post-ul Laura Cosoi a făcut sport în natură. Cât de bine arată fosta iubită a lui Smiley apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *