15/07/2024

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV. Show-ul va fi realizat cu vedete din România

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV, în curând. Show-ul este cunoscut în România, încă de acum 20 de ani și va fi realizat cu vedete de la noi. Fort Boyard a fost unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din lume.

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV cu vedete din România. Show-ul va fi filmat integral în Franța.  Lansată în 1990, competiția s-a numit inițial Les Clés de Fort Boyard (Cheile Fortului Boyard). Creată de Jacques Antoine, Jean-Pierre Mitrecey și Pierre Launay, emisiunea — concurs a instituit un curent în divertismentul televizat, fiind transmisă sau recreată și peste hotare.

Fort Boyard vine la Pro TV cu vedetele noastre

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii. Pro TV a difuzat ediții ale show-ului încă de acum 20 de ani.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/TrMdeHje6MM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

În fiecare ediție a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrități din România va intra în Fort Boyard și va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara și, implicit, pentru câștigarea premiului ediției, potrivit Paginademedia.ro. Fort Boyard este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Fort Boyard, după 20 de ani- Probe

În seria de debut a aventurilor din Fort Boyard, regulile jocului prevedeau obținerea a 18 chei pentru deschiderea a 18 cufere, parcurgerea unui pasaj inundat în tunelurile fortului, probele desfășurându-se într-un ritm galopant, dominate de enigme și mister.

Félindra a fost până în 2007 dresoarea a trei tigri care păzeau Sala Comorii, având un rol esențial în deznodământul aventurii. Passe-Partout, cel mai rapid locuitor al fortului conlucrează îndeaproape cu Passe-Temps. Passe-Partout este responsabil de trecerea concurenților dintr-o zonă în alta, în timpul aventurii. El este și cel care ține cheile și cartușele recuperate de competitori în timpul jocului. Passe-Temps răspunde de trecerea timpului și conduce concurentul ales de stăpân în Vigie pentru a dezlega enigmele Părintelui Fouras. Prezent în Fort timp de peste 14 sezoane consecutive, La Boule, interpretat de regretatul Yves Marchesseau, a sunat gongul care marca începutul emisiunii și clopoțelul ce anunța sfârșitul fiecărei runde. El a avut și rol de gardian al închisorii.

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV. Show-ul va fi realizat cu vedete din România

Alte personaje celebre care au delectat publicul cu rolurile lor în competițiile derulate până în 2007 au fost: magicianul (Serge Avril), L’Homme-Fort (Franck Forestier), Passe-Muraille (Anthony Laborde), Chinezul (Roberty Long), Sauvageonne — Copila sălbatică (Iléana Prouvost).

Fort Boyard- Istoric emisiune

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/EJ7opH40whI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Anul acesta, Pro TV a pregătit pentru telespectatorii din România o grilă puternică de programe, care le oferă atât conținut de calitate, știri obiective, dar și divertisment de top! Fort Boyard este unul dintre cele mai urmărite emisiuni TV la nivel global, iar Pro TV va aduce în casele românilor show-ul pe care îl așteptau, cu spirit 100% local.

În seriile din 1992—1993, personajul Sumo a avut multiple roluri: de la baterea gongului, la ordinul lui Patrice Laffont, implicarea în proba specială ”Cagoule” și până la proba ”Sisyphe”. Un alt personaj memorabil a fost Profesorul ”dezintegrat” (désagrégé), care a dat o notă personală competiției din 1992 până în 1996. Stăpân în ”sala de calcule” a fortului, el punea la încercare concurenții cu o probă de aritmetică. Părintele Fouras (Pere-Fouras), interpretat de Yann Le Gac, a fost de departe favoritul telespectatorilor, potrivit cronicilor www.fortboyard.net. Bătrânul înțelept stă de veghe în Vigie de sute de ani și așteaptă concurenții pentru a-i pune la încercare cu o enigmă. Până în 2014, Fort Boyard a ajuns să aibă 21 de versiuni străine, difuzate în întreaga lume. În prezent, concursul Fort Boyard mai are reprezentații, în afară de țara de origine, în Azerbaidjan, Canada, Maroc, Olanda și Suedia, potrivit Agerpres.

Din 1993, în duelurile și probele din seriile franceze au fost angrenate celebrități, între acestea numărându-se ciclistul Laurent Fignon, campionul la patinaj Brian Joubert, cântărețul de R&B Leslie, Tony Parker, Eva Longoria și mulți alții.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/qhoFolRhgj4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

Post-ul Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV. Show-ul va fi realizat cu vedete din România apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *