23/02/2024

Oana Roman s-a dat de gol chiar la petrecerea organizată de ziua ei. Ce spune despre mama ei

Oana Roman s-a dat de gol chiar la petrecerea organizată de ziua ei și a mamei sale, Mioara Roman, în această seară. Evenimentul are loc la un restaurant de lux din Capitală, unde sunt invitați toți prietenii celor două.

Oana Roman s-a dat de gol chiar la petrecerea organizată de ziua ei și a povestit cum arătau aniversările sale în urmă cu ceva ani. Vedeta nu avea voie să participe.

Oana Roman s-a dat de gol chiar la petrecerea organizată de ziua ei. Ce spune despre mama ei

Oana Roman s-a dat de gola spus totul la petrecerea aniversară

„Până nu am crescut un pic, eu nu aveam voie să fiu la nicio petrecere, eram trimisă la bunica mea şi mama cu sora trăgeau nişte petreceri… Îmi facea ziua mea, dar la petrecerile alea noaptea, cu prieteni cu artişti care veneau, eu nu aveam voie”, a mărturisit Oana Roman,  la petrecerea de ziua ei, pentru Antena Stars. Printre cei invitați la petrecere au fost Cătălin Botezatu, tatăl lui Pepe, Mihai Mitoşeru, Catinca Roman şi Gabi Tamaş.

Recent, Oana Roman și-a decorat casa în stil feng shui și e fericită. Într-un interviu acordat revistei Viva!, vedeta a dezvăluit amănunte incredibile despre căsnicia cu Marius Elisei și le-a arătat tuturor, cum arată cuibușorul lor de nebunii.

Post-ul Oana Roman s-a dat de gol chiar la petrecerea organizată de ziua ei. Ce spune despre mama ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *