14/06/2024

Laura Cosoi, sexy la plajă. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Smiley. „Frumos”

Laura Cosoi, sexy la plajă. Așa a apărut fosta iubită a lui Smiley într-o imagine de pe contul de socializare. Unii dintre fani au confundat-o cu Lora.

Laura Cosoi, sexy la plajă și mai în formă ca niciodată. Actrița, care a doptă un stil de viață sănătos și are grijă să își mențină silueta, a încis atmosfera în mediul virtual.

Laura Cosoi, sexy la plajă, fără sutien

„Frumos. Arăți foarte bine”, „Lora? Semeni puțin”, „Sexy Laura” , sunt câteva dintre comentariile fanilor. Laura Cosoi a vorbit despre sarcină, după ce în presă au apărut zvonuri că aceasta urmează să devină mamică. Vedeta a abordat acest subiect pe blogul ei, unde a scris că este “felicitată de cunoștințele îndepărtate”, așa că “mă simt datoare cu o oarecare explicație”.

“Nu sunt însărcinată și nici silicoane nu am, așa cum s-a scris în presă. Despre silueta mea, practic și ei se cam contrazic. Unii spun că sunt extrem de slabă, alții că am o ‘burtică suspectă’”, scrie Laura Cosoi pe blogul său.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *