14/06/2024

Pompierii au stins în ultimele 24 de ore peste 100 de incendii și au acordat primul ajutor în 900 de cazuri

Pompierii au stins în ultimele 24 de ore peste 100 de incendii și au acordat primul ajutor în 900 de cazuri, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au avut mult de munci în ultimele 24 de ore. Au intervenit pentru a lichida peste 100 de incendii și au fost solicitați să intervină în peste 900 de cazuri în care au acordat primul ajutor, transmit reprezentanții IGSU, care precizează că nu a existat niciun incendiu la biserică.

„În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost derulate 1.083 intervenţii, salvatorii fiind solicitaţi la 103 misiuni de stingere a incendiilor, 912 cazuri SMURD (907 pentru acordarea primului ajutor medical și 5 misiuni de descarcerare) şi 68 pentru protecția comunităților. La lăcașurile de cult nu s-au înregistrat incendii”, transmite IGSU.

Numărul intervențiilor la care au participat efectivele inspectoratelor pentru situații de urgență a crescut cu 8%, față de perioada similară a anului trecut.

Echipajele de pompieri au activat noaptea trecută pe lângă biserici și mănăstiri, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență.

Pe timpul slujbelor de Înviere, 55 persoane au fost asistate medical la fața locului de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor SMURD, iar 33 dintre acestea, care prezentau afecțiuni mai grave, au fost transportate la unitățile spitalicești.

FOTO: IGSU

Post-ul Pompierii au stins în ultimele 24 de ore peste 100 de incendii și au acordat primul ajutor în 900 de cazuri apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *