14/06/2024

Libertatea în vizită la Academia de fotbal Viitorul. Atmosfera de la echipa ”Regelui”, favorită la titlu cu două etape înainte de final | FOTO&VIDEO

Libertatea în vizită la Academia de fotbal Viitorul. La Ovidiu, echipa lui Gică Hagi pregătește ultimul asalt pentru titlu. Fondat în 2009, promovat în Liga I în 2012, clubul ”Regelui” e favorit la titlu cu două etape înainte de final.

Reporterul Libertatea se află la Ovidiu, acolo unde încercă să surprindă atmosfera de la antrenamentele posibilei campioane.

Bustul ”regelui” străjuiește intrarea în baza ultramodernă și ultracurată.

Academia e un proiect de suflet al lui Gică Hagi, care a investit în această bază de lângă Constanța circa 15.000.000 de euro.

Libertatea a asistat la antrenamentul celor de la Viitorul. Runda viitoare joacă în penultima etapă din Liga I la Craiova, cu CSU.

Libertatea în vizită la Academia de fotbal Viitorul. Boli, unghie infectată!

”Regele” are probleme înainte meciului din Bănie, de duminică, ora 21.15. Fundașul francez Kevin Boli are o unghie infectată!

”Regele” Hagi e mândru de mulțimea de medalii cu diferitele grupe de vârstă ale Academiei. Pe pereții din interiorul bazei tronează imagini uriașe cu cele mai bune produse, de la Ianis Hagi la Răzvan Marin și Dragoș Nedelcu, ultimul ”Briliant” propus de Viitorul.

Cantonamentul Viitorului e plin de pilde scrise de mâna lui Hagi. Mesajele sunt bune atât pentru jucătorii tineri, dar și pentru cei experimentați. Hagi a anunțat că, indiferent de finalul de campionat, echipa se va întări cu 4-5 fotbaliști de valoare, ”indiferent de vârstă. Vrem să ținem steagul sus”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *