30/11/2021

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian, n-a vorbit 3 ani și nu a mers până la 4. Detalii neștiute din viața fetiței care a făcut furori la Românii au talent

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian, n-a vorbit 3 ani și nu a mers până la 4. Detalii incredibile din viața talentatei fetițe ies la iveală.

În urmă cu peste zece ani, „mama Vio”, asistent maternal, a văzut la televizor că o fetiţă fără mâini fusese abandonată la naștere la Maternitatea din Târgovişte. A mers să-i facă o vizită şi a fost dragoste la prima vedere.

Femeia a decis să o înfieze pe micuţă. Ea a povestit că Lorelai nu a vorbit timp de trei ani şi nu a mers până la patru ani.

 

„Mama Vio” este cea care a înscris-o pe micuță la Școala Populară de Artă, la canto și desen.

Lorelai Moșneguțu, care a fost ajutata de Gigi Becali, cântă la orgă, desenează și scrie poezii, în ciuda faptului că nu are mâini.

Micuța a lansat cărți precum „Zâmbet de înger”, „Creștinarea lui Dracula în cetate” și „Eroii, iubirile mele”.

„Totul mi se pare ireal. Am crescut descoperind că adevăratele poveşti încep acolo unde se sfârşesc şi că cele mai frumoase sunt cele trăite, cele din viaţa noastră de zi cu zi: viaţa, izvorul tuturor poeziilor, poveştilor şi basmelor din întreaga lume! Basmul copilăriei mele a fost bunica mea, al cărei nume îl port cu mândrie şi dor. Mă fermecau povestirile ei, felul său de a le spune. Folosea cuvinte simple, pe înţelesul meu, dar pline de tâlc. Îmi amintesc cum spunea că: „Noi, oamenii, suntem, pe Pământ, oaspeţii lui Dumnezeu. El ţine în mâna dreaptă toate drumurile vieţii, pe care le uneşte, după voia sa, printr-o… poveste! Astfel începe povestea mea cu Lorelai”, spune „mama Vio”, potrivit Mediafax.

 

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian, n-a vorbit 3 ani și nu a mers până la 4. Are o „soră” cu sindrom Down

„Am aflat de la televizor că un copil s-a născut fără membrele superioare şi fără femur şi a fost abandonat în maternitate. Deşi avea deja două luni, nu se găsise nimeni să se ocupe de îngrijirea ei. A doua zi, împreună cu un reprezentant de la Protecţia Copilului, am mers la maternitate să o văd. În momentul respectiv, eu aveam deja o fetiţă, Ileana, cu Sindromul Down, eram specializată pentru copiii cu dizabilităţi”, a mai spus „mama Vio”.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian a reușit să ofere un moment unic pe scena Românii au talent, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, apăsând golden buzz-ul.

Micuța de doar 11 ani din Târgoviște i-a impresionat e toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.