23/05/2024

Comediantul Doru Octavian Dumitru își ia cariera de la zero. Face show-uri prin cluburi

După Ștefan Hruscă, încă un canadian se întoarce acasă ”să îngrașe porcul” înainte de Crăciun. Este vorba despre veteranul comic Doru Octavian Dumitru, care s-a reîntors în țara sa să facă glume contracost, o serie de întâlniri cu publicul în care își pune în practică stand up comedy-ul personal.

Doru Octavian Dumitru, în vârstă de 61 ani vine în țara din care a imigrat la începutul anilor ’90 doar pentru spectacole ocazionale.  Concurența pe piața umoristică românească, în care s-au făcut cunoscuți în ultimii ani și o mulțime de amatori, l-a făcut să uite scene ca aceea a Sălii Palatului (unde, în anii trecuți, juca cu casa de bilete închisă) și să o ia iar de la zero, prin cluburile și restaurantele țării, încercând să se afirme în fața noilor generații.

Doru Octavian Dumitru face stand-up comedy și ocazional reclamă la tratamente ce vindecă sforăitul

La începutul anului, artistul al cărui vârf de popularitate a fost prin anii ’90, nu o ducea tocmai bine din punct de vedere financiar, semn că a încercat să-și vândă episoadele cu glume pe internet, pe propriul site (proiect online pe care l-a înghețat după șase filmulețe) și a făcut lobby în conferințe unui producător de tratamente alternative, ce promiteau că vindecă sforăitul dar și insomnia, nevralgiile ori herniile de disc.

Atât Ștefan Hruscă, cât și Doru Octavian Dumitru s-au  apucat de colindat din vreme, de la începutul lunii curente. Doru Octavian Dumitru locuieşte de peste peste două decenii ani în Toronto, însă banii şi-i câştigă aici, asemeni lui Ştefan Hruşcă, și acesta rezident în Canada (a plecat din țară imediat după ’89)


Prietenia dintre Stela Popescu și Arșinel, cuplul de succes al scenei românești

Post-ul Comediantul Doru Octavian Dumitru își ia cariera de la zero. Face show-uri prin cluburi apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *