29/11/2021

Alexandra Stan, surprinsă ieșind de la duș. Artista și-a expus mândră decolteul într-un halat de baie roz

Alexandra Stan, surprinsă ieșind de la duș, într-un halat roz. Artista a postat pe contul de socializare imaginea care a făcut furori în rândul fanilor.

Alexandra Stan, surprinsă ieșind de la duș și mai sexy ca niciodată. Ieșită din dus, cu un halat roz pe ea, interpreta a dat pe spate publicul de pe Facebook.

Alexandra Stan, surprinsă ieșind de la duș. Fanii au rămas mască

Halatul vedetei aproape că îi stă să cadă, imagine ce a încins atmosfera în rândul preietenilor virtuali. „Ce sexy ești”, „Ești foarte frumoasă, te iubim”, „Cine a zis că nu există femeia perfectă?”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

Alexandra Stan a renunțat definitiv la Capitală de dragul iubitului

Alexandra Stan și noul iubit, Bogdan, s-au mutat împreună încă din primele luni de relație. Dacă la început locuiau în Capitală, treptat cei doi s-au retras la Constanța, orașul lor natal. Se pare că ”de vină” a fost Bogdan, care are mai multă treabă în Constanța.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.