23/09/2021

Madalina Apostol, sora celui care a sustras bijuteriile Monicai Gabor, si-a retras plangerea

Daniel Apostol, hoţul care a furat bijuteriile în valoare de 200.000 de euro ale Monicăi Gabor, va scăpa basma curată. Mădălina, sora sa, cea din casa căreia au fost sustrase nestematele, a solicitat la Secţia 9 de Poliţie retragerea plângerii împotriva fratelui său.

Potrivit unor surse, unul dintre motive a fost şi acela că prietena lui Moni nu şi-a dorit sub nici o formă să procedeze la fel ca una din cumnatele sale, care l-a băgat în puşcărie pe celălalt frate, după ce acesta a bătut-o.

Contactată pe marginea acestui subiect, Mădălina a confirmat că şi-a retras plângerea şi a mărturisit că una dintre persoanele care au insistat să nu-i facă rău fratelui său a fost chiar Monica Gabor.

Procedurile vor dura câteva zile

“Am luat deja legătura cu comisarul şi am anunţat că vreau să-mi retrag plângerea. Este însă vorba de o întreagă procedură, va dura câteva zile, întrucât trebuie să completez nişte formulare. O decizie mai bună nu puteam lua, chiar dacă am trecut printr-o durere fără margini provocată de fratele meu. Nu vreau ca el să ajungă într-un loc de unde nu va ieşi mai bun. Cred că Dumnezeu nu-şi doreşte acest lucru de la mine, iar cu siguranţă păcatele se vor plăti tot în această lume. Poate că mi-a fost greu să mă decid, dar este în joc viitorul acelor copii, iar eu, la rândul meu, sunt mamă şi soră. Vreau să am conştiinţa curată şi liberă. Îmi doresc ca el să se îndrepte şi să înveţe ceva din asta.

Am noroc că persoanele de lângă mine sunt înţelepte şi au suflet, pentru că m-au sfătuit corect. Probabil că dacă nu aveam prieteni de calitate aş fi fost influenţată să-mi menţin declaraţia. Monica a insistat şi ea să nu-i fac rău fratelui meu”, a declarat Mădălina Apostol.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.