25/01/2022

Angelina Jolie, la mai bine de un an de cand si-a extirpat sanii, a dezvaluit ca isi extirpa si ovarele

Momentul de care-i era cel mai teamă, după dubla mastectomie (n.r. – extirparea sânilor) pe care a suferit-o anul trecut, şi anume extirparea ovarelor, se pare că a sosit pentru una dintre cele mai adorate femei din lume.

Angelina Jolie a dezvăluit recent că urmează să se supună histerectomiei în scurt timp, pentru a reduce la minimum riscul apariţiei cancerului ovarian. Ea a luat hotărârea după ce a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, care îi creştea riscul de a dezvolta cancer la sân şi la ovare.

Crede că bolile sunt ereditare

Medicii au estimat atunci că ar fi existat 87% şanse ca actriţa să sufere de boala din cauza căreia mama ei s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani.

“Mă simt perfect! Sunt fericită pentru că am luat acea decizie. Am fost o norocoasă pentru că am avut nişte doctori incredibili, iar recuperarea a fost rapidă şi mi-a permis să mă apuc repede de proiectele pe care le aveam”, a declarat vedeta care e la fel de încrezătoare şi în privinţa noii intervenţii chirurgicale.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.