22/01/2022

Carmen Harra își caută soț. Cum trebuie să fie bărbatul perfect

Carmen Harra își caută soț, după o lungă perioadă în care a stat singură. Clarvăzătoarea nu a găsit un bărbat care să fie pe placul ei, însă nu își pierde speranța.

Carmen Harra își caută soț și a dezvăluit acest lucru la tv. De asemenea, aceasta a mărturisit și ce condiții trebuie să îndeplinească bărbatul care vrea să o cucerească.

Carmen Harra își caută soț, după ce a slăbit câteva kilograme

„Mi-au trimis poze de acum zece ani, păi trimite măcar poze actuale. Măcar sunt români, că mie nu îmi plac americanii. Vreau român, român adevarat. Americanii sunt blegi, nu îţi inspiră nimic”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars. „Mi-am pus profilul online şi m-am întalnit cu unul, un american. Am găsit unul care era de trei ori mai înalt ca tine şi când l-am văzut şi am stat lângă el şi nici nu mi a plătit cafeaua. Am zis că nu am ce să fac cu zgărcitul ăsta. Am mai găsit unul care avea nu ştiu ce boală”, a mai adăugat ea.

Viitorul ei iubit trebuie să îndeplinească numai câteva condiţii: „Trebuie să fie bruneţi, să fie înalţi, să fie în jur de vârsta mea că nu îmi trebuie tineri”. Fiica lui Carmen Harra s-a măritat în secret, în luna decembrie a anului trecut. Alexandra a vrut ca evenimentul să fie discret și acum așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.