25/06/2024

Mădălina Ghenea și iubitul ei, întâlnire la ceas de seară cu Antonia. Cum au fost surprinși cei trei

Mădălina Ghenea și iubitul ei și-au lăsat fetița acasă și au ieșit împreună în oraș, pentru câteva ore de relaxare. Cei doi au fost însoțiți de cea mai bună prietenă a proaspetei mămici, Antonia.

Mădălina Ghenea și iubitul ei, Matei Stratan au luat masa la un restaurant din Capitală, iar alături le-a fost Antonia. Actrița a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de una dintre cele mai apropiate persoane din viașa ei, iubita lui Alex Velea.

Mădălina Ghenea și iubitul ei, întâlnire la ceas de seară cu Antonia. Cum au fost surprinși cei trei

Mădălina Ghenea și iubitul ei, prima ieșire împreună, după nașterea fetiței

De altfel, Antonia a fost prima persoană care a vizitat-o pe Mădălina la spital, imediat ce a născut. Fanii au reacționat imediat și le-au urat seară frumoasă. Și-a dorit atât de mult un copil, încât toată lumea a bănuit că-și va întrerupe o perioadă cariera și va sta acasă cu bebelușul. Greșit! Mădălina Ghenea abia a născut și se va întoarce la muncă la o lună de când a adus-o pe lume pe fetița sa!

Mădălina a devenit mama unei fetițe la începutul acestei luni, pe 4 aprilie, după un travaliu de aproape 11 ore. “Muncă” grea, dar a meritat, având în vedere cât și-a dorit modelul un copil!

Post-ul Mădălina Ghenea și iubitul ei, întâlnire la ceas de seară cu Antonia. Cum au fost surprinși cei trei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *