15/07/2024

Adriana Bahmuțeanu își face planuri de vacanță. S-a apucat de căutări

Adriana Bahmuțeanu își face planuri de vacanță. Prezentatoarea de televiziune a fost la un târg de vacanțe care s-a desfășurat într-un mall din Capitală.

Weekend-ul a adunat o mulțime de doritori de vacanțe într-un mall din Capitală.

Cătalin Botezatu, Galyna, Doinița Oancea, DJ Wanda, Ianna Novac împreună cu soțul și fetița, Adriana Bahmuteanu cu băieții ei, Lidia Buble, fostul fotbalist Eugen Trica au fost încântați de ofertele lansate.


 Designerul Cătălin Botezatu a fost asaltat de admiratori, a dat autografe ore în șir. La fel s-a întâmplat și cu Lidia Buble, care a fost îndelung aclamată și aplaudată de fanii ei.
 Ianna Novac și Adriana Bahmuteanu, care a slăbit spectaculos în ultima vreme și care a lipsit o vreme de la emisiunea pe care o prezintă de la Antena Stars, au căutat oferte de hoteluri cu parcuri de apa și atracții pentru copii.


DJ Wanda și-ar dori să meargă într-un boutique hotel.

 „A fost o după-amiază relaxanta în care am stat la povești cu oameni simpatici, m-am simțit tare bine, am în vizor câteva hoteluri din care o să aleg unul și o să plec un pic să mă relaxez”, a decalarat DJ Wanda.

Designerul Galyna își dorește un magazin într-o galerie comercială din cadrul unui resort din Turcia.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *