25/10/2021

Florin Dumitrescu a părăsit platoul emisiunii Chefi la cuțite. „Nu mai suport. Nu există așa ceva”

Florin Dumitrescu a părăsit platoul emisiunii Chefi la cuțite, pe motiv că nu mai suportă să vadă insectele gătite de unul dintre concurenți. Acesta s-a ridicat de pe scaun, iar locul lui a fost luat de Gina Pistol.

Florin Dumitrescu a părăsit platoul emisiunii Chefi la cuțite, după ce fostul său concurent din sezonul al doilea, i-a făcut o surpriză extrem de neplăcută. Profitând de fobia lui de insecte, Nistor i-a gătit lui Florin, lăcuste, gândaci și viermi. Dumitrescu s-a panicat şi a părăsit platoul imediat.

Florin Dumitrescu a părăsit platoul emisiunii Chefi la cuțite, de frica insectelor

„Jur că nu mai pot, frate! Nu mai suport cu insectele astea. Nu există aşa ceva, nu gust gândaci”, a spus chef Florin Dumitrescu în cadrul emisiunii de la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu are fobie de insecte, iar farsele colegilor de la „Chefi la cuțite” l-au speriat groaznic. „În copilărie m-a înțepat o albină și de atunci am o frică față de insecte”!, a spus acesta.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.