30/06/2022

Fostul pilot din Formula 1, Michael Schumacher, nu mai poate fi scos din coma!

După ce trecuse de câteva puncte critice, cum au fost operaţia la cap, urmată de o infecţie şi o pneumonie, medicii au constatat că starea lui s-a îmbunătăţit şi au decis demararea procesului de scoatere din coma indusă.

Acest proces trebuia să fie unul îndelungat, dar şansele ca acest lucru să se mai întâmple au devenit minime. Asta pentru că în urmă cu câteva zile au apărut o serie de complicaţii, iar doctorii au stopat procesul.

Familia ţine secretă starea lui Schumacher, dar se pare că aceasta nu este deloc bună şi nici motive de optimism nu prea mai sunt.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.