25/10/2021

Mama Ilenei Ciuculete, distrusă de durere. Vecinii bătrânei fac dezvăluiri

Mama Ilenei Ciuculete, distrusă de durere. Bătrâna nu-și mai revine după dispariția fiicei ei.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. La înmormântarea ei au participat sute de oameni.

În urma regretatei artiste a rămas o familie îndurerată. Mama solistei, în vârstă de 86 de ani, nu-și poate reveni după dispariția fiicei ei.

Vecinele bătrânei din satul natal al Ilenei Ciuculete au vorbit despre drama femeii în cadrul unui interviu pentru o emisiune de la Kanal D.

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, sat Gubarcea, din județul Dolj.

”Vineri a plecat la Bucureşti, a venit Mugurel, nepotul ei şi a luat-o. Nu a venit până acum. La 86 de ani, vă daţi seama că îi e greu. Sigur că da. Plânge într-una. Spune că mai bine se ducea ea şi rămânea fata. Nu ştia nimic. Nu ştia că era bolnavă. N-a spus nimic. Poate că or fi ştiut copiii sau fratele ei, dar n-a ştiut până în seara în care a murit”, a afirmat una dintre vecinele bătrânei.

 

Mama Ilenei Ciuculete, distrusă de durere. „Plânge încontinuu”

 

”Numai poate. Abia se mişcă după tot ce s-a întâmplat. Plânge în continuu. A fost o fată bună, respectuoasă, a crescut amărâtă, nu a fost răsfăţată. Ea ţine legătura cu Cornel. Lumea zice că a vândut vila aia, dar mama ei zice că nu. Copiii sunt la casa lor fiecare, Ilenea a făcut pentru fiecare. A vrut să vadă crucea ficei ei. E ultima ei dorinţă, că nu mai ştie dacă o mai prinde. Se gândeşte la fiica ei. Nu e uşor ca un copil să se ducă aşa repede. Dacă ştia că e bolnavă s-ar fi dus la medic”, a povestit fina mamei Ilenei Ciuculete.

O altă vecină a vorbit despre cel mai mare regret al mamei Ilenei ciuculete.

”Ar fi vrut să vorbească cu ea, să fi ştiut că e bolnavă, însă ea când s-a dus a găsit-o moartă”, a afirmat o altă vecină.

Post-ul Mama Ilenei Ciuculete, distrusă de durere. Vecinii bătrânei fac dezvăluiri apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.