18/06/2021

Silvana Rîciu și-a înmormântat tatăl. Fiica lui Aurelian Preda i-a fost alături | FOTO

Silvana Rîciu și-a înmormântat tatăl. Cântăreața și-a condus părintele pe ultimul drum.

Clipe grele pentru cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu. Artista și-a înmormântat tatăl, la Mănăstirea Dervent.

Părintele interpretei, Silviu Ioan, a încetat din viață în urma unui accident vascular.

La scurt timp după moartea acestuia, artista a explicat că tatăl ei a murit la un spital din Constanța.

 

Silvana Rîciu și-a înmormântat tatăl. Mormântul lui se află lângă cel al lui Aurelian Preda

Cântăreața și-a înmormântat tatăl, iar alături de ea a fost și Anamaria Rosa, nimeni alta decât fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, care a încetat din viață în urmă cu câteva luni, la vârsta de 47 de ani.

Mormântul tatălui Silvanei Rîciu se află în apropiere de cel al lui Aurelian Preda.

„Astăzi l-am înmormântat pe tatăl meu…
Am găsit în cei de la Mănăstirea Dervent o familie.M-au primit în familia lor plină de credința și de bunătate și le mulțumesc din suflet!Le mulțumesc tuturor pentru ajutor, dar în mod special Părintelui stareț Andrei și Părintelui Efrem Bandarica care au făcut totul pentru mine și fără de care nu știu ce m-aș fi făcut! Preoții de la mânăstire s-au rugat necontenit pentru sufletul tatălui meu și pentru iertarea păcatelor.
Au venit să-mi fie alături Nicușor Iordan și Anamaria Rosa Predă și le mulțumesc…
La fix 6 luni de la moartea lui Aurelian Preda se pare că acesta l-a luat și pe tatăl meu acolo. Chiar și mormintele sunt foarte aproape unul de altul, doar la un mormânt distanță.Eu nu cred în coincidențe. Totul e rânduit de Dumnezeu. Tot El a hotărât că după o viață întreagă de tumult, de zbucium, tata să ajungă la mânăstire și să fie înmormântat acolo (spre iertarea păcatelor) printre oameni aleși (călugări și preoți), ori puțini oameni simpli în lumea asta au privilegiul de a fi înmormântați în mânăstire și de a fi pomeniți așa cum se cuvine de preoții de acolo asemenea oamenilor cu credința mare.
Așa cum am scris și pe coroană…”Odihnească-se în pace sufletul tău, tata!” Cu siguranță în lumea de dincolo îți va fi mai bine decât aici pe pământ și îți vei găsi în sfârșit liniștea și calea cea dreaptă…”, a spus Silvana Rîciu.

Post-ul Silvana Rîciu și-a înmormântat tatăl. Fiica lui Aurelian Preda i-a fost alături | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.