18/07/2024

Andreea Bălan, fotografiată alături de fiica ei. “Este cea mai dulce”

Andreea Bălan, fotografiată alături de fiica ei, la ceas de seară. Artista a fost surprinsă în timp ce se juca împreună cu micușța ei, înainte ca aceasta să adoarmă. Fanii au fost cuceriți.

Andreea Bălan, fotografiată alături de fiica ei, Ella. Artista a preferat să nu îi mai arate fața copilului, limitându-se la a-i arăta doar o part din ochi. „Joaca dinaintea somnicului este cea mai dulce”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Andreea Bălan, fotografiată alături de fiica ei înainte de culcare

„Doamne ce poză frumoasă, astea sunt cele mai minunate clipe petrecute împreună cu prinţesica ta, vă pup dragele mele! Cum trece timpul!”, au comentat fanii în dreptul fotografiei.

Recent, Andreea Bălan a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a lămurit situația în ceea ce privește prezența tatălui ei la botezul fiicei sale. „Nu există niciun conflict în prezent cu tatăl meu! Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut, el rămâne tatăl meu! Bineînţeles că tatăl meu va veni la botez şi chiar o să-mi facă plăcere să vină la botez şi absolut toţi membrii familiei mele vor veni la botez.

De la rude, mătuşi, unchi, bunici, străbunici, abia aştept să vină străbunica Ellei, deci absolut toate rudele mele, cât şi ale lui George vor veni la botez”, a explicat cântăreața.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *