18/05/2021

VIDEO EXCLUSIV. Diana Bișinicu a bătut orice record de grijă maternă. A schimbat 15 grădinițe în 6 luni

După ce s-a hotărât greu să o dea pe fiica ei la grădiniță, Diana Bișinicu a pornit un lung proces de selectare a locului perfect și a ajuns într-o extremă periculoasă: Diana Bișinicu a schimbat 15 grădinițe în prima jumătate de an.

Diana Bișinicu este genul de mamă destul de exagerată în ceea ce privește creșterea și educația fiicei sale, Riana. În afara faptului că umblă cu caserole cu legume și fructe după ea, pentru a se asigura că micuța este hrănită corespunzător, a avut răbdarea să schimbe 15 grădinițe până a ajuns la cea care i s-a părut cea mai bună pentru fiica ei.

„La grădi mănâncă cu mâna ei, dar acasă se răsfață și mami vrea să-i ofere acest „lux”. Eu am mâncat cu mâna mamei mele până la 11 ani. Ideea e în felul următor. Copilul are nevoie de afecțiune și atât timp cât afecțiunea asta și-o ia din faptul că îi dau eu să mănânce, din jocurile noastre, din iubirea noastră, din absolut orice facem noi de după grădiniță până când dormim, cred că asta este cel mai important. Atât timp cât ea știe să se îmbrace singură, se dezbracă singură la grădi, acasă am zis să o răsfăț”, ne-a declarat Diana Bișinicu.

Diana Bișinicu

Dovadă că mizează extrem de mult pe alimentația fiicei sale, artista a ales și grădinița în funcție de meniul cu care sunt serviți zilnic copiii.

„A contat foarte mult grădinița pe care o aleg. În funcție de meniul lor alegeam practic grădinița. Nu doar meniul a fost important, bineînțeles și partea psihologică, faptul cum vorbesc cu ei, educația implementată acolo. Pentru că eu am făcut niște cursuri de parenting și pentru că pentru mine este foarte important modul în care copilul meu se dezvoltă la grădiniță”, ne-a mai spus Bișinicu.

Diana Bișinicu a schimbat 15 grădinițe

Cântăreața pune această exagerare pe seama faptului că-și lasă copilul chiar și opt ore la grădiniță, așa că este necesar pentru ea ca micuța să fie în siguranță.

Diana Bisinicu

„Am fost la 15 grădinițe și la a 16-a m-am oprit pentru că a fost foarte important pentru mine felul în care este educată la grădiniță, mai ales că grădinița a devenit o a doua ei casă. Ea petrece în jur de 8 ore acolo, așa că este foarte important. N-am vrut să existe pedepse, n-am vrut să fie recompense”, a mai completat cântăreața.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.