19/07/2024

EXCLUSIV/ Lavinia vorbește despre sarcina cu Ștefan Bănică. ”Ce este al nostru, e pregătit de mult”

Artista mărturisește că este bucuroasă că are lângă ea un astfel de om, precum iubitul său, Ștefan Bănică Junior. Lavinia vorbește despre sarcina cu Ștefan Bănică și consideră că nunta și copilul vor veni exact atunci când este momentul, fără programări.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mai mult de patru ani, iar lucrurile par să meargă cât se poate de bine între ei.

Artista a mărturisit pentru Libertatea că se sfătuiește cu partenerul său, de care este foarte mândră, în tot ceea ce face. De asemenea, ea nu a ascuns faptul că vor deveni părinți și vor face și nunta, dar doar la momentul potrivit.

”Sunt sigură că lucrurile vor veni, când trebuie să vină. Ce este al nostru, este pregătit de mult. Nu este nevoie de programări speciale, toate acestea se întâmplă atunci când este momentul. Atunci când vine momentul potrivit, se întâmplă totul. Și așa e și frumos”, a spus Lavinia pentru Libertatea. 

Aceasta a adăugat că, pentru ea, contează foarte mult părerea partenerului său, care este foarte obiectiv:

”Conteaza foarte mult părerea lui în ceea ce mă privește. Ne sfătuim mereu. Ștefan este un om foarte corect și obiectiv, din toate punctele de vedere, mai ales atunci când vine vorba despre meserie. Este un om de la care am avut și încă mai am multe lucruri de învățat și sunt bucuroasă că am un astfel de om lângă mine”. 

Îl dă gata în bucătărie

Lavinia pare a fi și o bună gospodină. Cel puțin, prietenii lor comuni, îi spun că ea gătește foarte bine.

”Îmi place să gătesc, atunci când am timp și o fac cu mare drag. Fac niște sărmalute… și o salata de boeuf… Gătesc bine, așa îmi zic prietenii, așa că nu pot decât să mă bucur”, a adăugat aceasta.

Adoră vacanțele în Spania

Lavinia a mai spus că și călătoria reprezintă unul dintre hobby-urile sale. Îi plac mai ales vacanțele în Spania.

”Îmi place să cânt. Și îmi mai place să călătoresc, mă relaxează, îmi place să schiez, să mă uit la filme. Îmi place Spania. Este locul unde mă simt cel mai bine. În altă viață sigur am trăit acolo. Toate vacanțele le consider reușite, simplul fapt că mă relaxez, văd locuri noi și că petrec timp de calitate cu persoanele dragi, cred ca asta e definiția unei vacanțe reușite”, a mai spus aceasta.

Ce spune despre carieră

Artista a precizat și care ar fi condiția pentru a face un duet împreună cu iubitul său:

”Dacă se va naște acea piesă, care să fie potrivită nouă, cu siguranță vom cânta împreună”.

În ceea ce privește cariera sa, Lavinia, care recent a lansat videoclpiul ultimului său single, intitulat ”Sfârșitul lumii”, e de părere că important este să te menții pe drumul ales și să crezi în tine.

”Am câteva piese foarte bune, unele scrise chiar de către mine, proiectul cu band la care lucrez constant pentru pentru că vreau să fie cât mai amplu. Mi-am dorit mereu să cânt muzică de petrecere, sârbească, grecească, gypsy, într-o manieră proprie. Lucrez intens la asta, până când va suna așa cum îmi doresc. Nu aș numi-o relansare, ci o altă etapă a carierei mele. Cred că este vorba de maturitate, privesc în alt mod lucrurile, poate, diferit de cum le priveam acum câțiva ani. Iar eu consider acest lucru, un avantaj.  Au fost și momente dificile, de-a lungul carierei. Dar am fost perseverentă și nu m-am lasat niciodată. Asta este menirea mea și o fac cu mult drag și pasiune, indiferent dacă sunt pe val sau nu. Exista suișuri și coborâșuri, important e să îți menții drumul tău și să crezi in tine”.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *