18/07/2024

Surorile Gabor s-au reîntâlnit. Cum s-au filmat cele două alături de Irinuca, în drum spre Bacău

Surorile Gabor s-au reîntâlnit. Cele două s-au filmat în mașină, în drum spre Bacău. Irinuca le-a fost alături, iar acestea vor petrece Paștele împreună cu tatăl lor.

Surorile Gabor au o relație specială. Deși sunt departe una de alta, cele două fac tot posibilul ca sărbătorile să le petreacă împreună. Moni a ajuns în România zilele trecute și a așteptat cu nerăbdare să își vadă fetița.

Surorile Gabor s-au reîntâlnit. Cum s-au filmat cele două alături de Irinuca, în drum spre Bacău

Surorile Gaborvor petrece o perioadă în România

„Mi-a fost atât de dor de familia mea! I really missed my family! ? So happy to finally reunite”, a scris Monica Gabor în dreptul filmulețului făcut public pe contul de socializare. Ramona și Monica Gabor vor petrece Paștele împreună, în memoria mamei lor, care s-a stin din viață în urmă cu ceva timp.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmonicagabor888%2Fvideos%2F1303842369697408%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul Surorile Gabor s-au reîntâlnit. Cum s-au filmat cele două alături de Irinuca, în drum spre Bacău apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *