18/04/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Vica s-a apucat de slăbit după sărbători. Iată cele mai tari trucuri de întreținere corporală ale lituaniencei

Conștientă de faptul că orice kilogram se sesizează imediat pe corpul ei, Vica face mult sport și multe masaje pentru a se menține în formă. Totuși, în vacanțe sau de sărbători, lituanianca nu mai ține cont de siluetă, ci își face toate poftele, urmând ca apoi să intre direct într-un regim de slăbit. Vica s-a apucat de slăbit după sărbători și ne-a împărtășit din secretele ei.

Cele mai multe femei au „de tras” după mesele de sărbători, așa că fac eforturi supraomenești pentru a reveni la silueta inițială. Printre acestea se numără și Vica, însă care știe cum să scape de kilogramele acumulate.

„Reușesc să slăbesc cu detox și cu masaje. Eu sunt gurmandă, numai că încerc să mă abțin cât mai mult, căci altfel m-aș îngrășa foarte repede. Metabolismul meu nu mă ajută. Sunt foarte strictă. Mă uit în oglindă și nu mă deranjează că sunt mai plinuță, că eu mă îngraș uniform, ci mă deranjează că mă îngraș la față și mi se pare că mă maturizează și că par un purceluș de Crăciun. Întotdeauna când depășesc 2-3 kg încep detoxul, nu mănânc după ora 20 și mă abțin de la multe, ne-a declarat Vica, completând că din ritualul ei nu lipesește niciodată masajul corporal și facial. „Eu întotdeauna fac masaje, 3 pe săptămână, sunt obligatorii pentru că mă ajută foarte mult. Am descoperit un masaj mai deosebit. Mi se picură ulei cald și apoi îl distribuie pe tot corpul”, a mai completat blonda.

Vica s-a apucat de slăbit cu ulei de cocos

Vica nu este celebră doar pentru ponturile de înfrumusețare pe care le oferă prietenilor săi, ci și pentru cremele naturiste pe care singură le prepară și pentru a căror rezultate garantează. Dat fiind faptul că eram la un salon unde se făceau masaje cu ulei de cocos, Vica ne-a oferit cea mai simplă modalitate pentru albirea dinților, folosind doar puțin ulei.

„Mă simt foarte bine, foarte relaxată și îmi simt pielea hidratată. Mă bucur că acest masaj s-a făcut cu uleiul de cocos. De ce? Pentru că am trecut de perioada sărbătorilor și vreau să vă dau un mic truc cum să faceți detoxifierea acasă cu uleiul de cocos. El se poate folosi pentru păr, corp, piele și chiar pentru cavitatea bucală. Nu o să facem pastă de dinți. Uleiul de cocos este extrem de detoxifiant, de aceea, dacă vreți să aveți dinții albi și să vă simțiți bine și să aveți o detoxifiere în fiecare dimineață, să luați o lingură pe stomacul gol, imediat după ce v-ați trezit, fără să vă spălați pe dinți, fără să beți ceva, luați o lingură de ulei, dar fără să înghițiți și ține-ți în gură minim 5 minute, până la 30 de minute încercând să împingeți uleiul în toată gura. Apoi scuipați, dar undeva în toaletă pentru că soluția devine extrem de toxică. După o săptămână o să vedeți diferența”, ne-a mai declarat Vica.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Vica s-a transformat în gospodină desăvârșită. Merge în piață și negociază cu vânzătorii

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Vica s-a apucat de slăbit după sărbători. Iată cele mai tari trucuri de întreținere corporală ale lituaniencei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *