15/07/2024

Campanie umanitară în Ilfov: „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural”

Cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate, asociaţia MicNews vine cu o nouă iniţiativă , cea de ajutorare a copiilor din mediul rural.

Campania „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” organizată de Asociaţia MicNews, se va desfăşura în perioada 15-24 mai 2017.

Donațiile pot fi aduse la Școla Generală din Cernica

Campania umanitară debutează la Şcoala Generală din Comuna Cernica, judeţul Ilfov. Orice persoană poate face donaţii în alimente, dulciuri, haine şi jucării, direct la Şcoala Generală din Comuna Cernica, în data de 25 mai.

Asociaţia MicNews va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.

Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate”, a declarat Mihai Căldăraru, fondatorul Asociaţiei MicNews.

Încă de la înființare, Asociaţia a luptat pentru a ajuta copii care provin din medii defavorizate, mai ales a celor care suferă de diferite afecţiuni grave de sănătate.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Posta Atlassib Isi bate joc de clientii sai.

Conform unei plangeri ajunse la sediul redactiei noastre  din partea domnului Radu Ciocarlan managerul unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *