22/01/2022

Mircea Radu „a dat de băut” colegilor. A sărbătorit nașterea fetiței lui la serviciu

Mircea Radu „a dat de băut” colegilor. Prezentatorul de televiziune a sărbătorit alături de colegii din TVR venirea pe lume a celui de-al doilea său copil.

Mircea Radu a intrat în urmă cu patru ani în rândul bărbaților însurați. Femeia care l-a convins să renunțe la burlăcie este medicul Raluca Olaru. Mircea Radu și Raluca Olaru s-au cununat civil în comuna Ştefăneşti din Botoşani, în sufrageria socrilor mici.

În urmă cu 10 zile, prezentatorul de televiziune a devenit tătic pentru a doua oară. Partenera lui de viață a adus pe lume o fetiță, iar numele ales de aceștia pentru ea ascunde o mare suferință.

Mircea Radu și Raluca mai au împreună un băiețel, Tudor.

 

Mircea Radu „a dat de băut” colegilor. Marina Almășan l-a dat de gol

 

Mircea Radu le-a adus colegilor săi din TVR mai multe cutii cu pizza, pentru a celebra recentul eveniment întâmplat în viața sa.

Cea care l-a dat de gol este chiar colega sa de emisiune, Marina Almășan.

„Astăzi, bunul meu „tovarăș de arme” – l-am numit aici pe Mircea Radu – „a dat de băut” cu ocazia venirii acasă, de la Maternitate, a micuței sale fetițe. Am folosit ghilimelele, pentru că de băutură nu putea fi vorba : ne aflam chiar înainte de înregistrarea ediției noastre speciale de Dragobete, așa că…niște pizza delicioase au înlocuit cu succes șampania, pe care am promis s-o bem la botez, unde am fost cu toții invitați! Bravo, Mircea, esti un tătic de 10, să-ți trăiască puișorii!
…Și să vă mai spun o taină: am văzut astăzi prima fotografie cu domnișoara Radu și mi s-a confirmat, odată în plus, că fetele seamănă cu tăticii : micuța lui Mirciulică al nostru este adorabilă!”, a spus prezentatoarea TV.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.