30/11/2021

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Când o facem, pur și simplu nu mai simt nimic și e ca si cum aș face amor cu un oarecare”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Dragă Adela,

Eu am 21 de ani iar partenerul meu 27. Sunt cu el de 5 luni, locuim în aceiași cas[ tot de atâta timp, însă eu, de multe ori, am crize de plâns pe care nu le pot controla… Sunt o fire sensibila și mă afectează tot.

De la începutul relației simt că nu mă dorește. M-a cerut în căsătorie, dar pentru mine nu este o siguranță că el va rămâne cu mine când văd ca are un comportament ciudat. Face sex cu mine o dată pe săptămână sau chiar și mai rar. Iar când o facem pur și simplu nu mai simt nimic și e ca si cum aș face sex cu un oarecare și nu îmi mai trezește niciun sentiment în acel moment…

De multe ori am senzația că stau în casa cu un străin care nu mă dorește și căruia nu îi trezesc niciun interes. Nu am cu cine să vorbesc, prietene nu mai am… De multe ori simt nevoia să merg la un psiholog să mă descarc și să pot vorbi ce mă doare pentru că toată situația asta cred că mă aduce la depresie… Aș dori niște sfaturi de la tine. Mulțumesc anticipat! Mulți pupici!

Adela răspunde:

Draga mea,

Faptul că îți vine să plângi din orice exprimă un anumit dezechilibru hormonal, care poate să ducă și la stările pe care le descrii. Te sfătuiesc, în primul rând, să mergi la un medic endocroinolog și să-i povestești despre problemele tale, ai putea primi niște sfaturi mai potrivite care te-ar putea ajuta cu adevărat. De asemenea, e posibil ca nici el să nu fie cel mai priceput amant.

Dacă spui că te face să nu mai simți nimic, probabil că nu se poartă deloc așa cum ți-ai dori. E atent la tine când vorbești? Îți face complimente? Are răbdare cu preludiul? Dacă la aceste întrebări răspunsul este ”nu”, nu e de mirare că îl simți ca p eun străin. Datorită lipsei de educație în domeniu și datorită faptului că energia sexuală masculină este foarte intensă și greu de controlat, mulți bărbați ajung să se comporte ca niște animale în dormitor. Ca urmare, iubitele lor au tot felul de probleme și sentimente contradictorii.

Încearcă să discuți cu el aceste lucruri, dar nici tu nu le mai lua așa de în tragic. Mai încearcă o glumă, mai schimbă vorba, mai du-l cu zăhărelul… să înțeleagă că nu obține totul fără efort și să devină mai atent și mai grijuliu.

Dacă totuși te-a cerut de soție, înseamnă în felul lui ciudat, el te iubește. Dacă reușești să-l mai domolești un pic, astfel încât să apuci să simți și tu ceva, totul va fi bine.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.