25/06/2024

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip la un pas să se prăbușească pe scenă

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip la un pas să se prăbușească pe scenă, atunci când a venit momentul să ofere un premiu. Artista a fost prezentă la Gala Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, unde Alexandru Arșinel a primi numele de cetățean de onoare al Capitalei.

Într-un moment de neatenție, Felicia Filip s-a împiedicat și a fost la un pas să cadă pe scenă. Cei din jur s-au panicat, însă aceasta i-a liniștit, spunând zâmbind că acesta este un semn de căsătorie. Artista a declarat imediat că nu este cazul ei și că doar s-a dezechilibrat puțin.

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip la un pas să se prăbușească pe scenă

Alexandru Arșinel a primit, luni, 15 ianuarie, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, în cadrul Galei Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, la Teatrul Odeon. Actorul a venit personal să își ridice distincția.

VIDEO/ Liviu Dragnea, declarații după ședința CEx a PSD. „Se pare că am o mână foarte proastă la premieri. Mâine stăm până iese fumul alb la coș”

Foto: Dumitru Angelescu

 

 

Post-ul Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip la un pas să se prăbușească pe scenă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *