19/07/2024

Ozana Barabancea s-a schimbat total. Cum a apărut în cadrul unei emisiuni tv

Ozana Barabancea s-a schimbat total de când a slăbit. Vedeta a scăpat de 40 de kilograme, însă și-a schimbat atât look-ul cât și stilul vestimentarcare o prinde de minune.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a vorbit despre cele mai importante momente din viața ei și a recunoscut că a fost dată afară de la școala de muzică.

„Ştiam de mică că voi fi muzician, chiar dacă nu ştiam exact cum. În clasa a 7-a m-au dat afară de la şcoala de muzică, dar s-a dus mama cu săru’ mâna. Ulterior, am studiat cu nuiaua în spate. După ce i-a promis mamei că nu mă las de muzică, fiinţa cea mai dragă a murit. Nu a fost un moment uşor. (…) Părinţii mei au dispus de bani, iar tata avea mulţi oameni în subordine.  Nu consider că moartea există. Există doar întâlnirea cu Hristos. Mergeam la discotecă cu fetele şi mă rupeam. Atunci, dacă îmi spuneai că sunt grasă te uram, a susţinut Ozana Barabancea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *