15/07/2024

Momente de panică la Uite cine dansează! Andreea Marin s-a prăbușit în timpul repetițiilor

Momente de panică la Uite cine dansează!, după ce Andreea Marin s-a prăbușit în timpul repetițiilor. Vedeta s-a antrenat alături de Liviu Teodorescu și partenera lui, pentru a face un dans de excepție în semifinala de luni seara.

Momente de panică la Uite cine dansează! Andreea Marin și-a dorit un dans perfect împreună cu Liviu Teodorescu și partenera lui, însă în urma unei mișcără greșite, vedeta s-a prăbușit. Din fericire, jurata de la Pro tv nu a pățit ceva grav.

Momente de panică la Uite cine dansează!, după ce Andreea Marin nu s-a mai putut ține pe picioare

„Când am văzut-o întinsă pe jos…. Nu îmi venea să cred. Am avut un șoc, am auzit bufnitura”, a spus partenera de dans a lui Liviu Teodorescu. Jurații de la „Uite cine dansează!” au făcut show în semifinala de pe 1 mai.

Momente de panică la Uite cine dansează! Andreea Marin s-a prăbușit în timpul repetițiilor

„Câteva secunde nu am știut de capul nostru. Dar, asta e. Trebuie să ne ridicăm și să continum. Nu avem timp să ne plângem. Am ales valsul, pentru că îmi aduce aminte de copilărie. Este un dans special pentru mine. Sus am doi îngeri păzitori și dansez cu mare drag”, a declarat Andreea Marin la Pro tv. „Este cel mai elegant moment al serii, coordonat de Zână”, a spus Mihai Petre.

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca au dansat luni tango, vals, passo doble și jazz, sub atenta îndrumare a juraților, care au devenit  regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat  a dansat alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și au jurizat celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *