03/02/2023

Motivul pentru care Kate Middleton face fotografiile oficiale ale copiilor ei a ieșit la iveală

Casa Regală a Marii Britanii a dat recent publicității o nouă fotografie cu prințesa Charlotte, cu ocazia aniversării celor doi ani. Poza a fost realizată de mama micuței, iar motivul pentru care Kate Middleton realizează aceste fotografii a ieșit acum la iveală.

Kate Middleton a realizat mai multe fotografii oficiale cu Prințul George, dar și cu sora ei. Cea mai recentă a fost publicată pe 1 mai, cu o zi înainte ca prințesa Charlotte să împlinească doi ani.

Fotografia a fost realizată în grădina reședinței pe care familia o deține în Norfolk. Micuța Charlotte poată un pulover galbem, decorat cu desene care reprezintă oi. Ea poartă în păr şi o agrafă albastră. Cu un an înainte, cu ocazia primei aniversări a prinţesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicităţii patru fotografii ale micuței, realizate tot de Kate.

Astfel, acest obicei a atras atenția. Gina Jones, reprezentanta unei companii care oferă printre alte servicii de fotografie pentru copii, a explicat motivul pentru care crede ea că ducesa de Cambridge. Ea consideră că motivul este unul financiar. Mai precis, Kate face economii alegând să realizeze chiar ea fotografiile. Cu toate acestea, cuplul regal a colaborat în trecut și cu fotografi celebri, precum Mario Testino.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *