25/06/2024

Muniru a plecat din România! Reghe nu l-a păstrat în lot pentru meciul cu CFR și africanul dus a fost. Foto în articol

Muniru a plecat din România! Reghe nu l-a păstrat în lot pentru meciul cu CFR și africanul dus a fost. Ghanezul Sulley Muniru nu mai are multe șanse de a rămâne la FCSB după ce s-a bătut cu Florin Tănase la un antrenament.

După ce a fost „răcit” cu Astra și a jucat doar 38 de minute în ultimul meci, cu CSU Craiova, africanul a intrat pe lista neagră și n-a fost păstrat nici măcar în lot pentru meciul din această seară cu CFR Cluj. 

Muniru a plecat din România: Becali l-a amendat cu 40.000 de euro și a anunțat că-l va da afară în vară!

„Deja o măsură am luat-o împotriva lui Muniru: 40.000 de euro amendă! Am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar după aia au intervenit Tănase, Alibec, care m-au rugat: «Hai, nea Gigi, te rog frumos să-l ierți!».

M-a sunat și Reghe, că plânge, dar veți vedea voi la final. Când vii într-o țară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român și să dea cu pumnul unuia de acolo… S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeți da?”, a explicat Becali la Digi Sport, după victoria contra Craiovei.

Sulley Muniru a mers în Italia, la fratele său, celebrul Sulley Muntari, care acum joacă la Pescara. Sulley Muniru a postat pe Twitter o poză de la Milano, unde era cu fratele său, cu soția și cu copilul acestuia. 

Sulley Muniru (stânga), alături de celebrul său frate Sulley Muntari și de familia acestuia. Foto: Twitter

Sulley Muniru (stânga), alături de celebrul său frate Sulley Muntari și de familia acestuia. Foto: Twitter

Sulley Muniru a venit de la CFR Cluj, în vara anului 2015, iar transferul său a costat 500.000 de euro. Ghanezul are o cotă de piață de 800.000 de euro.

Post-ul Muniru a plecat din România! Reghe nu l-a păstrat în lot pentru meciul cu CFR și africanul dus a fost. Foto în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *