14/06/2024

Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște. Detaliul care le-a atras atenția fanilor

Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște.  Vedeta a avut parte de un meniu delicios, dar fanii i-au atras atenția că unele alimente nu sunt deloc benefice dacă alăptează bebelușul.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai de succes românce din afara granițelor țării, a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii aprilie a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță, din relația pe care o are cu Matei Stratan, cel cu care a rămas însărcinată chiar din prima lună după ce s-au cunoscut.

De Paște, Mădălina Ghenea s-a răsfățat cu un meniu light, dar delicios.

 

Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște. Primele sărbători pascale în trei

Pe contul său de pe un site de socializare, Mădălina Ghenea, care petrece primul paște în trei, alături de iubit și fetița lor, le-a arătat admiratorilor ce a avut la micul dejun: ouă roșii, căpșuni, lapte și alte bunătăți.

„Hristos a înviat! #DoarNoi3 #PrimulPasteIn3 #diminetiTarzii #PasteFericit #micdejun”, le-a transmis Mădălina Ghenea fanilor săi.

Cu toate acestea, unii dintre prietenii virtuali i-au atras atenția că unele dintre delicatesele de pe masa sa nu sunt deloc indicate dacă își alăptează fetița.

„Dacă alăptezi ar trebui să eviți în primele luni să mănânci căpșuni și să bei lapte dulce. Optează pentru un iaurt, sana sau orice altceva. Paște fericit!”, i-a spus o admiratoare.

Post-ul Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște. Detaliul care le-a atras atenția fanilor apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *