15/07/2024

Imagini incendiare cu Laura Cosoi. Udă leoarcă și cu sânii la vedere | FOTO

Imagini incendiare cu Laura Cosoi. Vedeta este mai sexy ca niciodată.

Laura Cosoi, pe care telespectatporii o știu grație rolurilor pe care le-a interpretat în seriale de succes, este acum așezată la casa ei.

Vedeta este foarte preocupată de imaginea ei, motiv pentru care, pe blogul său, le oferă și admiratoarelor sale diverse sfaturi legate de dietă, menținerea sănătății și multe altele.

Pe blogul său, Laura Cosoi a vorbit despre diete și dezvăluit ce greutate și înălțime are.

Textul este însoțit de două imagini în care blonda apare mai sexy ca niciodată. ea a fost fotografiată la mare.

Imagini incendiare cu Laura Cosoi. Arată de senzație

În imaginile respective, Laura Cosoi, care a împlinit 35 de ani în ianuarie, poartă o pereche de pantaloni scurți și un maiou, pe sub care nu are sutien.

Udă leoarcă pe maioul respectiv, blonda își arată sânii în toată splendoarea lor. vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, arătând incredibil de bine.

„Am 48.5 kg și 1.62 înălțime. Cam așa spunea cântarul și cam asta indică măsurătoarea săptămâna trecută. 🙂
Foarte multă lume își propune să aibă o dietă cât mai sănătoasă. Problema intervine nu în momentul când luăm decizia, ci atunci când trebuie să o punem în practică. Am trecut și eu prin această situație, așa că vorbesc din experiență proprie. Suntem prea pe fugă tot timpul, încărcați cu treburi care trebuie rezolvate toate odată, așa că, deși poate nu renunțăm la ideea unei diete sănătoase, ajungem să o amânăm zi după zi.

Eu m-am convins că degeaba așteptăm momentul când vom avea timp și de așa ceva. Important este să găsim o soluție – adică exact ce vreau să-ți propun eu astăzi. Duminică sau în orice seară ai un scurt răgaz, poți să-ți pregătești câteva casolete cu ingrediente pe care să le ai la îndemână. Mie mi se pare acest artificiu de organizare foarte util, pentru că mă ajută să îmi ating scopul și mă scutește de frustrarea de a amâna o decizie atât de importantă din lipsă de timp”, a spus vedeta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *