25/06/2024

Cum și-a cunoscut Dem Rădulescu prima soție. Reacția pe care a avut-o actrița Paula Rădulescu când a auzit că „Bibanul” vrea să o întâlnească

Cum și-a cunoscut Dem Rădulescu prima soție. Actrița Paula Rădulescu a făcut mărturisiri în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Dem Rădulescu, supranumit „Bibanul” a fost unul dintre cei mai mari și mai îndrăgiți actori din România. A fost căsătorit cu Paula Rădulescu – actriță și balerină la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. A mai fost căsătorit cu actrița Adriana Șchiopu, cu care a avut o fiică născută la 14 octombrie 1986, Irina Rădulescu, aceasta călcând pe urmele părinților săi, fiind actriță la Teatrul Mic din 2008.

Dem Rădulescu s-a stins din viață la București în urma unui infarct, la 17 septembrie 2000.

Legendarul artist este înmormântat la cimitirul Bellu.

Invitată la emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, prima soție a regretatului artist, Paula Rădulescu, a făcut dezvăluiri.

 Cum și-a cunoscut Dem Rădulescu prima soție.”Mie- frică. Nu vreau să-l cunosc”

Paula Rădulescu a afirmat că i-a fost teamă să-l cunoască pe Dem Rădulescu, cel care i-a devenit soț.

“Într-o zi de vară, după ziua mea de naştere, poate la sfârşit de iulie, nu ştiu exact data, s-a întâmplat. Ştiam cine este, dar nu îl cunoşteam. Mi-a zis un prieten de-al nostru: „Vrea să te cunoască”. „Mi-e frică! Nu vreau să-l cunosc!”, am spus. Aveam o timiditate. Cum adică să mă cunoască? Şi, totuşi, ne-am cunoscut. Şi de când ne-am cunoscut, până în noiembrie ne-am şi căsătorit”, a mărturisit Paula Rădulescu, care a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de legendarul artist.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *