12/08/2022

Noua masina Infiniti 2014 modelul LE, fara emisii

Infiniti iti arata ca un vehicul electric poate simboliza luxul modern cu modelul concept LE, care urmeaza sa fie transpus intr-o masina de serie pana in 2014.

Cu un design cu totul nou, sedanul cu patru usi combina dinamismul si eleganta cu cele mai recente elemente de design specifice modelelor Infiniti.

Partea frontala prezinta calandrul dublu arcuit, iar sub emblema Infiniti amplasata central se ascunde o mufa pentru incarcare. In acelasi timp, partea posterioara, cu montantii in forma de semiluna si profilul robust, sugereaza o senzatie de miscare.

Infiniti LE a fost conceput pentru a-ti stimula simturile in momentul pe care il conduci.

Motorul electric performant de 100 kW (134 CP) are un cuplu de 325 Nm disponibil imediat. Tinta inginerilor a fost de a atinge acceleratia specifica unui model electric, fara a sacrifica autonomia, care este de aproximativ 160 km.

 Spoilerul fata, difuzorul spate si prizele de aer laterale, toate cu sistem de iluminare integrat, contribuie la atingerea unui coeficient de aerodinamicitate de 0,25.

“O masina de lux, creata pentru o generatie noua de cumparatori de produse de lux care pun accent pe dezvoltarea durabila, nu trebuie sa recurga la compromisuri in ceea ce priveste performanta. Clientii cauta solutiile ecologice, dar nu se vor multumi cu o experienta la volan inferioara celei oferite de masinile lor actuale”, a afirmat Bernard Loire, vicepresedinte Infiniti Europe.

Cu o lungime de aproximativ 4,7 m, conceptul LE nu face compromisuri nici cand vine vorba de spatiu sau confort.

Ideea de a amplasa bateriile litiu-ion sub planseu iti ofera un spatiu generos pentru bagaje si pasageri, contribuind totodata la coborarea centrului de greutate al masinii, ceea ce duce la imbunatatirea manevrabilitatii.

Blocul de baterii este alcatuit din baterii litiu-ion (Li-ion) laminate de 24 kWh, de o calitate dovedita, cu un incarcator rapid ChaDeMo DC50kW care asigura o incarcare de 80% in 30 de minute. Printre celelalte optiuni analizate se numara un sistem inovator de incarcare fara fir pentru acasa.
Sistemul de incarcare wireless, la frecventa inalta, comandat de pe ecranul din masina sau prin intermediul unui smartphone, nu reprezinta niciun pericol pentru copii si animale de companie si poate fi instalat cu usurinta in garaj.

In plus, sistemul de asistenta inteligenta la parcare va alinia automat masina peste perimetrul de incarcare, pentru a asigura o incarcare optima, iar soferul nu mai are nimic de facut, neexistand cabluri care trebuie conectate.

Sursa: www.business24.ro

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Producatorul de autoturisme Dacia socheaza intreaga Europa

Pentru prima dată de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.