29/05/2024

Yamira s-a îndrăgostit iremediabil de Paris, în a doua lună de miere

Cântăreața Yamira și soțul ei, Mihai Save, au avut parte de o bucurie cu adevărat specială, după ce și-au organizat, anul trecut, nunta în decorul de basm al Le Château.

Aceștia au participat la concursul organizat de Castelul din Inima Capitalei – L’amour au Château – și au fost fericiții câștigători ai marelui premiu – o vacanță de o săptămână, la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franța. Artista s-a simțit extraordinar, mai ales că cei doi au fost tratați asemenea unui prinț și a unei prințese, declarând că nunta lor perfectă de la Le Château – Castelul din Inima Capitalei a avut parte de o continuare pe măsură, în decorul clasic al unui castel francez autentic.

Tinerii căsătoriți și-au permis un răsfăț total și, printre altele, au gustat din delicioasele preparate din bucătăria franceză. Cel mai mult le-a plăcut faimoasa frișcă de Chantilly, celebră în toată lumea pentru gustul și consistența incredibile. Yamira și Mihai au vizitat și Parisul, acolo unde au bifat cele mai importante atracții turistice, asta ca sa fie siguri că vor rămâne cu amintiri de neuitat din premiul pe care l-au câștigat din partea Le Château – Castelul din Inima Capitalei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *